Produktblad UC Selekt

Bearbeta din marknad på rätt sätt.

I UC Selekt får du utförlig information om Sveriges alla företag och organisationer, från enskilda firmor och föreningar till statlig och kommunal verksamhet. Du får också verktygen för att enkelt bearbeta och analysera informationen utifrån just dina behov.
Du får även bra underlag för bearbetningsstrategier genom att analysera din marknad på rätt sätt. Genom analysen så ser du inom vilka grupper dina befintliga kunder finns och med hjälp av analysen kan du se både dina styrkor och eventuella svagheter. Du kan även snabbt finna merförsäljning på din redan befintliga kundstock.

Du ökar lönsamheten i din kundbearbetning genom att välja rätt prospects.

Gör lyckade kampanjer genom att selektera fram rätt målgrupp.

Unik företagsinformation

Med hjälp av företagsinformationen i UC Selekt är du väl förberedd inför ett säljbesök. Bokslutsuppgifter, nyckeltal, antal anställda och UC Riskklass ger dig en fullständig bild av ett företags situation. Du får också marknadens bästa koncerninformation som ger dig möjlighet till både merförsäljning och att teckna koncernavtal med din kund.
I UC Selekt får du också unik information om den beräknade omsättningen för t.ex. enskilda näringsidkare, ekonomiska föreningar och handels- och kommanditbolag. Den ger dig en uppfattning om verksamhetens storlek och kompletterar informationen om verksamheter som inte lämnar offentliga bokslut.

Namn på beslutsfattare i UC Selekt
Vi har namnen på de ledande beslutsfattarna i svenskt näringsliv inom områden som ekonomi, försäljning, marknad, personal, IT, och inköp. Nu även med controllers och utbildningsansvariga. Du kan även exportera namnen till Excel eller etiketter, samt köpa till e-post adresser till många viktiga beslutsfattare.

Hitta rätt målgrupp öka försäljningen
Med UC Selekts urvalsfunktion hittar du rätt målgrupp för utskick och för bearbetning av kunder och prospects. Selektera fram din specifika målgrupp med hjälp av en mängd olika variabler såsom bransch, geografi, omsättning eller kreditvärdighet. Urvalet förs sedan lätt över till Excel, etiketter, telemarketinglistor eller din affärsdatabas.
Vill du ha information om företag och organisationer i övriga skandinaviska länder finns detta som ett tillägg till UC Selekt.