UC Selekt - Marknadsinformation från UC

UC Selekt har sedan väldigt lång tid tillbaka varit ett ledande verktyg för företag, kommuner och organisationer som vill få tillgång till löpande uppdaterad affärsinformation om kunder, kundämnen och näringslivet. UC Selekt har löpande utvecklats och är sedan många år det ledande verktyget när det gäller Marknads- och affärsinformation.

Jag rekommenderar dig att boka en UC Selekt Live-demo. Kontakta oss redan idag genom att maila anders@eranova.se för att boka en lämplig tid, där du enkelt kopplar upp dig mot min skärm och under cirka 30-45 minuter ser du hur UC Selekt fungerar och de möjligheter som finns i systemet. Skriv ner företagsnamn, kontaktperson och telefonnummer.

Med UC Selekt ökar du dina intäkter och sänker dina kostnader!

Med UC Selekt kan ni enkelt och snabbt ta fram kvalitativa målgrupper i er marknadsbearbetning. Ni kan välja bland ett hundratal parametrar och ser hela tiden hur stor målgruppen är. När du funnit en lämplig målgrupp så väljer ni bara att ta ut en fil för utskrift av etiketter, telefonlistor, säljkort eller annat material. Du kan även exportera till andra system.

Ni kan också skriva ut detaljerade rapporter om företagen. Det är också enkelt att exportera urvalet till ex.vis Excel för inläsning i andra system som affärs- och CRM system.

Marknadsinformation från UC
- vi ger dig insikt och kunskap

UC Marknadsinformation levererar unika verktyg som hjälper dig att förädla dina befintliga kunder och upptäcka helt nya samt ge dig värdefull kunskap och insikt om dina kunder och prospekts.

UC har unika förutsättningar för att hjälpa marknadsförare och säljorganisationer att bli mer träffsäkra - vi har tillgång till mer statistik om privatpersoner och företag än någon annan. Detta i kombination med en överlägsen analytisk förmåga gör att vi kan erbjuda Sveriges i särklass bästa verktyg för marknadsförare. Verktyg som ökar din lönsamhet. Och ger dig nya kunder.

Oslagbar kunskapskälla
Vi har statistik från över 200 källor — många unika för UC. All vår kunskap har vi analyserat och paketerat för marknadsförare under UC Förädla och UC Upptäck. Ta hjälp av oss för att hitta rätt verktyg, sedan är det ingen konst att fatta rätt beslut på säkra grunder.

Genom att förse säljorganisationen med kundämnen som har förmågan att köpa och möjligheten att betala, så ökar ni företagets lönsamhet genom lägre kostnader och högre intäkter. Bara genom att välja fram företag som är kreditvärdiga, kan ni normalt spara in kostnaden för UC Selekt i en enda bearbetning. Kontakta oss redan idag!